Spillekort

Få dine egne spillekort med tryk og logo.

Vi trykker spillekortene på bestrøget papir der præsenterer både tekst og billeder optimalt. Kortene produceres fra bunden, så du har 100% valgfrihed over, hvad der skal være trykt på både for- og bagsiden af kortene, samt evt. tryk på æsken.

Spillekortene er beregnet som reklamegaver/gimmicks og er ikke godkendt til professionelt brug.

Har du brug for hjælp til design og opsætning, så hjælper vi gerne med dette. Det er selvfølgeligt også muligt at levere trykklare filer (arbejdsskabeloner af bestående forme downloades i fanen "download skabeloner").

Vi rådgiver dig gerne gerne, for at finde ud af hvad der passer bedst til dine behov – det koster selvfølgelig ikke ekstra.

Priser
Skabeloner

Ønsker du hjælp til design, så kan du med fordel downloade vores skabelon her:

Vigtigt, inden du designer dine spillekort og æske.

Der er nogle få ting, som er vigtige at du tager højde for, inden du går i gang med at designe. På den måde kort og æske bliver produceret i vores produktion, er det ikke muligt for os at holde 100 % register. Det har dog ingen betydning hvis det bliver lavet, så dette kommer i betragtning i forbindelse med opbygning af design. Tal gerne med en af vores kortspilspecialister inden du går i gang med at designe dine spillekort og æske. Så er vi sikre på at opnå et flot resultat.

Skabelon Format Beskrivelse
Spillekort 58x90 mm
Æske til 56 kort 60x92x25 mm Til 56 kort
Æske (10-32 GTE) 60x92 mm Til 32 kort

Produktionstid: 8-12 arbejdsdage

Klik direkte på prisen for at bestille
Alle priser er ekskl. moms.
Dine valg:

Læg i kurv
Kontakt Lars Rask for at høre mere
Lars Rask
Lars Rask
Salgschef